شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند
تعطیلی یک واحد صنفی در فراشبند به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی
یک واحد صنفی در فراشبند به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و بی توجهی به تذکرات بازرسان بهداشت محیط تعطیل شد.
یک واحد صنفی در فراشبند به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و بی توجهی به تذکرات بازرسان بهداشت محیط تعطیل شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مهندس «امین کرمی» بازرس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند با اعلام این خبر، گفت: در راستای طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، روزانه و در ساعات اداری و غیر اداری از واحدهای صنفی سطح شهر بازدید و با واحدهای صنفی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند و سلامت جامعه را به خطر بیندازند، برخورد جدی می شود.
او افزود: در همین راستا و بر اساس آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک واحد عرضه خشکبار و خواربار، به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی، از جمله وجود مواد غذایی تاریخ گذشته، نداشتن کارت تندرستی و بی توجهی به تذکرات بازرسان بهداشت محیط پس از طی مراحل قانونی و صدور اخطار، تعطیل شد.
این بازرس بهداشت محیط، اضافه کرد: به منظور تامین سلامت مردم و ارتقای شاخص های کیفی مواد غذایی، تمامی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی به ویژه مراکز حساس، همواره مورد بازرسی قرار گرفته و درصورت مشاهده تخلفات بهداشتی با متخلفان طبق قانون برخورد می شود.
کرمی افزود: در بازدید از این واحد صنفی، بیش از 30 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز کشف و جمع آوری شد.
او یاد آور شد: شهروندان درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح عرضه می توانند، از طریق سامانه 190 مراتب را گزارش دهند.
پایان خبر
نظر دهید